Μείνετε σπίτι! Μείνετε ασφαλείς! Μείνετε δικτυωμένοι!

Μένουμε σπίτι και εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία για να εκπαιδευτούμε, να επεκτείνου τους ορίζοντές μας , να παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και να συμμετέχουμε σε μοναδικές συζητήσεις. Στο χρονικό διάστημα των δύο εβδομάδων είχαμε/έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στα ακόλουθα webminars:

Η Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης διοργάνωσε ένα διαδικτυακό σεμινάριο στις 31 Μαρτίου με θέμα «IΟδηγίες για την αντιμετώπιση του κορωναϊού στις επιχειρήσεις» από τον Γιώργο Σκρουμπέλο, Πρόεδρο της Επιτροπής HSE του EFNMS (European Federation of National Maintenance Societies) και RMS SPCC General Manager σε αυτόν τον σύνδεσμο YouTube από το κανάλι HMS με το βίντεο του σεμιναρίου.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.) στις 8 Απριλίου ξεκίνησε την παροχή δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων διάρκειας 30′-45′. Το πρώτο σεμινάριο αφορούσε την «Πρόληψη Πυρκαγιάς στο Σπίτι» από την Δρ Εύη Γεωργιάδου, Χημικό Μηχανικό ΕΛΙΝΥΑΕ.

Το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Προσοχή στα χημικά! – Ένας μικρός οδηγός για την ασφαλή μας συνύπαρξη με τα χημικά στο σπίτι” θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου 2020 στις 16.00 από τον Δρ Σπύρο Δοντά, Χημικό, Συντονιστή του Τμήματος Ανάλυσης και Ταυτοποίησης ΕΛΙΝΥΑΕ. . Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.

Η TÜV HELLAS (TÜV Nord Group) και η 3M ένωσαν τις δυνάμεις τους και πρόσφεραν στις 10 Απριλίου ένα χρήσιμο σεμινάριο για την ιατρική κοινότητα, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία «Εξοπλισμός ατομικής προστασίας στις εγκαταστάσεις υγείας την ώρα της πανδημίας» από τον Θεόφιλο Κουρούνη, Τεχνικά & Ρυθμιστικά θέματα 3M / Διευθυντής Πωλήσεων, Τμήμα Προσωπικής Ασφάλειας. Το 2ωρο σεμινάριο θα επαναληφθεί στις 16 Απριλίου 2020. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για αυτό το σεμινάριο εδώ. Το συμβολικό κόστος των 25€ ανά συμμετοχή δωρίζεται για την κάλυψη των αναγκών των επιπλέον κλινών της ΜΕΘ του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ.

Η Lloyd’s Register μας προσκαλεί στις 15 Απριλίου στο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Συστήματα Διαχείρισης ως αναπόσπαστο μέρος ενός επιτυχημένου Σχεδίου Αντιμετώπισης Πανδημίας» από τον Σταμάτη Τουρνή, FBCI, PMP, CISA, CRISC. Έννοιες όπως η Επιχειρησιακή Συνέχεια, η Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία, η Ασφάλεια Πληροφοριών και η Προστασία Προσωπικών Δεδομένων αποκτούν νέα διάσταση υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων και ενδέχεται να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην προετοιμασία ενός αποτελεσματικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Πανδημίας. Για εγγραφή ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο. Μέσω της ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. σκοπεύουμε επίσης να συμμετάσχουμε στο Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεπικοινωνιών με Πιστοποίηση Μηχανικών που Επηρεάζονται από τον Covid-19, που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στη θεματική ενότητα Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR / DPO). Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Ας μοιραστούμε γνώσεις, ας επικοινωνήσουμε, ας βελτιώσουμε τις δεξιότητές μας, ας χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο της απομόνωσής μας στο σπίτι με παραγωγικό τρόπο, ας εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία!

Μείνετε σπίτι! Μείνετε Ασφαλείς! Εκπαιδευτείτε! Δικτυωθείτε!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top