Συμμετοχή στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΛΙΝΥΑΕ

3ο Συνέδριο ΕΛΙΝΥΑΕ 2022

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που η EHSQ Development είναι «Υποστηρικτής» του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου με τίτλο «Με το βλέμμα στον άνθρωπο», που διοργανώνει το ΕΛΙΝΥΑΕ στις 10 & 11 Νοεμβρίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών γιορτάζοντας τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του!

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδείξει πως ο εργασιακός κόσμος επαναπροσδιορίζει τον τρόπο της λειτουργίας του για να ανταπεξέλθει στις νέες προκλήσεις.
Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να μας επισκεφθείτε στο περίπτερό μας Νο 16 και να συζητήσουμε για θέματα Υ&Α αλλά για τους προβληματισμούς σας σε σχέση με την Ενέργια, το Περιβαλλον αλλά και για τα Συστήματα Διαχείρισης ISO.

Ταυτόχρονα, θα χαρούμε να παρακολουθήσετε την ομιλία της Διευθύνουσας Συμβούλου μας, κα Ilia Bardani – Ήλια Μπαρδάνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, 18.00 – 19.30 ΑΙΘΟΥΣΑ BANQUET. Θέμα της ομιλίας της είναι “Η Διαδικασία LOTOTO και η σχέση της με την Καμπύλη Bradley. Η σημασία τους για την Κουλτούρα Ασφάλειας στον Εργασιακό Χώρο”.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο στο https://lnkd.in/daHhGfZi
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου: https://lnkd.in/duRRS6Am

Scroll to Top